Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anhui Elite Industrial Co.,Ltd
Thuis

Anhui Elite Industrial Co.,Ltd

zeer gelukkig om met uw bedrijf, kwaliteit samen te werken is zeer goed, is de verpakking internationale norm. tot van u opnieuw opdracht geven.

—— Albert

goede leveranciers in China, zodat blij om met u samen te werken, zijn wij tevreden met uw product, de dienst…

—— Christian

dank voor uw goede dienst, kwaliteit is goed, is de verpakking aardig.

—— Majoor

Ik ben online Chatten Nu

Anhui Elite Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd
Factory01 Factory02 Factory02 Factory03 Factory04
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : elite-indus
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 20M-30M
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Industrieel Co. van de Anhuielite, Ltd

is mechanische gedeelten die fabrikant lassen die ontwerp, productie, assemblage, het testen, en het uitvoeren integreert, trots verstrekkend een uitvoerige oplossing voor mechanische gedeelten. Ons bedrijf is gebaseerd op OEM, maar het aanhangen het concept „kwaliteitsprioriteit, intellectueel eerst“, terwijl het nastreven van kwaliteit ons bedrijf geleidelijk aan aandacht aan ontwerp en productieprocessen, heeft besteed en verondersteld om het doel van over--OEM aan ODM in de toekomst te verwezenlijken.

 

De de productiebasis wordt van de elite gevestigd in de mooie Stad Kunshan, met een fabrieksgebied van 22.000 vierkante meters en een bouwgebied van 14.000 vierkante meters. Opgericht in 2011, heeft ons bedrijf meer dan 100 eminente werknemers, meer dan 20 bureautechnici, met een lassenteam die op hoog niveau uit verscheidene internationale lassers (Internationaal de Lasserscertificaat van ISO 9606-1) bestaan en hogere lassers, ook met een groep deskundige machinaal bewerkende exploitanten en een deskundig assemblageteam.

 

Wij gingen het ISO9001-kwaliteitsborgingsysteem in 2011 over en vestigden eigen kwaliteitscontroleteam. Wij ontvangen en leren onophoudelijk de eisen van de klant voor productkwaliteit, en voeren bewust het kwaliteit-eerste dienst-beste beheersconcept uit, daarom accumuleerden wij een goede reputatie op het de industriegebied en ontvingen gelijktijdig de erkenning van de klant.

 

Ons bedrijf heeft de CNC vlamsnijmachine, de plasmasnijmachine, lasersnijmachine, CNC het boring en malenmachine, de brug machinaal bewerkend centrum van 6meter CNC, 8meter-brug het boring en malenmachine, de gids malende machine van 4meter CNC, TRUMPF lasersnijmachine, 4 tot 8 meters Buigende machines en diverse gemeenschappelijke lassenmachines.

 

Wij hebben High-precision het testen materiaal zoals Hexagon brug drie-coördinaat detector (ALPHA- DEA), Leica-laserdrijver en gearticuleerde wapen meetinstrumenten. Naast het gebruiken van het efficiënte materiaal om problemen op te lossen, onderzoekt ons technisch team constant nieuwe productieprocessen om aan de nieuwe vereisten in de markt te voldoen, en ook geavanceerder het machinaal bewerken en lassenmateriaal te investeren.

 

Momenteel, concentreren onze hoofdproducten zich op lassendelen, machinaal bewerkte delen, industriële drukdrukcilinders, gidsstaven /column/pillar, persrol, kalenderrol en ander machinelichaam met toebehoren, want de grote gelaste structurele delen aan één enkel gewicht van 15 ton kunnen worden gemaakt, de dikte van de het verwarmen drukcilinder en isolatieraad kan tot een tolerantie van ±0.1mm van 20mm tot 200mm worden gemaakt, kan de staafkolom Max. Φ300mm met lengte in 6 bereiken meet, oppervlakte met verchroomde deklaag door dikte tot 0.07mm.

 

Wij kunnen pre-assemble ook materiaalcomponenten volgens klantenvereisten, zoals assemblage van sommige inrichtingen en basissen van de lassenlijn. Onze klanten spreiden zowel binnenlandse als buitenlandse markten uit, werken wij met wat van FORTUIN GLOBALE 500 en uiteindelijk worden een stabiele partner op lange termijn.

 

Wij hechten groot belang aan de talent opleidingsstrategie, leidt kennis en verrichtings regelmatig normen opleidend voor nieuwe werknemers, en laat bekwame werknemers toe om verder te bestuderen. Momenteel cultiveerden wij een groep hulpingenieurs, middenlassers, vervalt de tussenpersoon, elektrotechnici, lassers, en testend personeel, met deze mensen zijn wij zeker aan de toekomst.

 

In de afgelopen jaren, hebben wij hard om gewerkt te groeien en te bloeien.

Door het ononderbroken leren en accumulatie, brachten wij de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan klanten, op voorwaarde dat de werknemers met een betrouwbare platform en een plaats, kansen en uitdagingen kregen.

Wij hopen dat in het volgende hoofdstuk, wij zullen blijven onze klanten handhaven en succes.

Contactgegevens
Anhui Elite Industrial Co.,Ltd

Tel.: 86-551-62372118

Fax: 86-551-62372117

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)